KONYA / ILGIN - ILGIN ÇİĞİL ŞEHİT HACI MEHMET YAVUZ İMAM HATİP ORTAOKULU

Ara

Okulumuzda bilgi yarışması düzenledik. Öncelikle tüm  sınıflar kendi düzeylerinde birbiriyle yarıştı.

Yarışmaya katılarak özgüven sergileyen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Ayrıca yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Ara

Öğretmenlik sadece bir meslek değil; sanattır.
Yaşamımıza anlam ve ruh katan, bizlerin içindeki değeri ortaya çıkartıp bir heykel gibi şekillendiren Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıl anma töreni okulumuz bahçesinde öğrenci, öğretmen ve personelimizin katılımıyla gerçekleşti.

Kas

10 Kasım münasebetiyle ılgın ilçesinde düzenlenen yarışmada şiir kategorisinde okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Seher ÇALILI ikinci olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederiz

Haz

KTS Kapsamında Okulumuz bahçesine Muhammed DUMAN hocamız eşliğinde çilek ektik.

Nis

KTS Kapsamında Spor Alanı İle İlgili Muhammed DUMAN Hocamız Sınıflar Arası Mini Futbol Turnuvası Düzenledi.

Kas

KTS Kapsamında Etkili ve Lider Öğretmenlik, İletişim Becerileri ve Sınıf Yönetimi İle İlgili Ramazan ÇOLAK hocamız bir sunum eşliğinde değerlendirmelerde bulundu.

Haz

Okulumuzun sosyal medya hesabları yayında. Okulumuza ait okul yönetiminin gözetiminde ve yönetiminde sosyal medya hesaplarımız oluşturuldu. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin kullanımına sunuldu.